Paula Vesala

Review of: Paula Vesala

Reviewed by:
Rating:
5
On 03.12.2020
Last modified:03.12.2020

Summary:

Die Qualitt stellen Sie ber das Einstellungs-Men im Punkt Mobiler Datenverbrauch ein.

Paula Vesala

Finden Sie perfekte Stock-Fotos zum Thema Paula Vesala sowie redaktionelle Newsbilder von Getty Images. Wählen Sie aus 19 erstklassigen Inhalten zum. Tunnetko Tään Rakkauden; Paula Vesala, Pasi Ruohonen, Antti Pääkkönen & Joonathan Kettunen. Miten ja miksi; Paula Vesala. Pahempi toistaan; Paula. Serien und Filme mit Paula Vesala: Unknown Soldier – Kampf ums Vaterland.

Datei:Paula Vesala.jpg

Paula Vesala. likes. PMMP ist eine finnische Pop/Rock (Musik)-Band bestehend aus den beiden Sängerinnen Paula Vesala und Mira Luoti sowie Mikko. Paula Vesala ist eine Schauspielerin. Entdecke ihre Biographie, Details ihrer Karriere-Jahre und alle News. 60 Millionen Titel. 3 Monate kostenlos. Dein kostenloses Probeabo starten* Erfahre mehr. * Nur für neue Abonnenten. Abo wird nach Ablauf der Probezeit.

Paula Vesala Etsimässä rauhaa Video

Figaro x Vesala - Kaks toisillemme hellää (Virallinen musiikkivideo)

The band was an Chuck Und Larry live act. Viitattu 7. Angry Birds Stella. Paula Vesala kertoi lokakuussa esiintyvänsä vastaisuudessa taiteilijanimellä Vesala. Hänen säveltämänsä ja sanoittamansa single ”Tequila” julkaistiin lokakuuta , ja sooloalbumi Vesala julkaistiin kesäkuuta Paula Julia Vesala is a Finnish singer-songwriter, actress, and playwright. She was one of two singers and main lyricist in the pop rock duo PMMP along with. Paula Vesala tabs, chords, guitar, bass, ukulele chords, power tabs and guitar pro tabs including sun vasten aina painautuisin, tequila, älä droppaa mun tunnelmaa, elegia, miten ja miksi. Paula Vesala, Soundtrack: Tyttö nimeltä Varpu. Paula Vesala was born on December 10, in Kärsämäki, Finland. She was previously married to Lauri Ylönen. k Followers, 1, Following, 1, Posts - See Instagram photos and videos from Vesala (@vesalaofficial).

Show all 20 episodes. Self - Performer as Vesala. Self as Vesala. Show all 22 episodes. Self - Musical Guest. TV Series Self - Elastinen feat. Paula Vesala TV Special Self - Performer.

Self - Panelist. Self - Performer. TV Series Self - Episode 1. Self as PMMP. Related Videos. Edit Personal Details Other Works: Singer of Finnish pop group PMMP.

Kuulkaas enot! Released: September 5, Record label: BMG. Kovemmat kädet Released: March 9, Record label: Sony BMG Also special release Kovemmat kädet Kumipainos.

Leskiäidin tyttäret Released: November 15, Record label: Sony BMG. Puuhevonen Released: November 14, Record label: Sony BMG.

Veden varaan Released: November 25, Record label: Sony Music. Rakkaudesta Released: June 11, Record label: Sony Music.

Hitit Released: December Record label: Sony Music. Vesala Released: June 17, Record label: Etenee, Warner. Vain Elämää , Season 3, Elastinen Day.

Vain Elämää , Season 3, Samuli Edelmann Day. Vain Elämää , Season 3, Paula Koivuniemi Day. The Unknown Soldier.

Angry Birds Stella. Asterix and the Vikings. Happily N'Ever After. Arthur and the Minimoys. High School Musical 2.

High School Musical 3: Senior Year. Disco Worms. Cloudy with a Chance of Meatballs. Konferenz der Tiere. Magic Crystal. TinkerBell:Secret of the Wings.

Mä oon marraskuinen yö Joku joka kaipaamatta kuolee Ja mä valvon, poltan, juon Väsymätön ruoska sielun nuolee Mä en sukuloi Mua ahdistaa En pysty edes mua mä hoitamaan Hän on täydellinen Tyytyväinen olla saat valintaan.

Ja vaik se tuottaiskin tuskaa niin mitä jos sä oisit silti mun kaa? Koivun huminaa kuulen, kun toukokuussa nurmella makaan Jokaisen kevätlaulun osaan ulkoa ja yksin laulan kotiinpäin kun kuljen.

Milloin huomasin sä tartuit käteen jota tuskin ojensin ja pian toinen siinä vierellä makaa etsii sitä samaa pientä neliapilaa Sen antaa lyhyt kesä.

Sinuun minä jään Me pilvien patsaita vain jäljennetään Mutta ne muuttuu, katoaa niin nopeaan ja piirustukset jäävät kesken niinkuin mekin ilmaan piirrytään.

Sinuun minä jään kun kevätlauluja ei lauleta enää sitten kun kuivuneet on juhlaseppeleet pöydät on siivottu ja vieraat menneet. Koetan kiiruhtaa Pilvien patsaat jälleen muuttaa muotoaan On vielä hoitamatta monta asiaa mutta miksi en voi muistaa ainoatakaan?

Sä teetkin maailmasta kauniimman elää Nään taivaalla kun putoo tähti pimeään Jos mekin kerran täältä samoin kadotaan kuin tähdenlennot avaruuteen Sinua en aio unohtaa.

Mä en oo mustasukkainen Joka päivä avaan oven sun mennä ja se jää auki Ett oltais vapaat tietäen: onnellinen lintu pois ei lennä.

Älä turhaan vaan mieti mitä oli ennen Kukaan ku tollee ei koske mieti mitä oli ennen sua ennen sua, ennen sua Kukaan ku tollee ei koske mua.

Onks tääl muka muitaki ihmisii Ei ainakaan ketään noin hyvii Mä laitan kädet sun paidan alle Onks tääl muka muitaki ihmisii Mun pää on täynnä vaan sun kuvii Mä kerron tän koko maailmalle.

Mä nään sut läpi seinien Halo joka heinäkuita kutsuu vaan puoleensa Sä oot magneetti, ihminen Älä lupaa mitään, sanat pettää Liiku vaan mun luo.

Eikä mitään ole ennen kukaan ku tollee ei koske Eikä mitään ole ennen sua ennen sua, ennen sua Kukaan ku tollee ei koske mua. Sä olit mitannu mua ennenkuin ees huomasin sua Mä luulin: ei tääl oo mitään, ei mitään Enkä mä vanno enää mut jos voit lähel pitää Sun jälkeen ei tuukaan ketään.

Ei oo Ainakaan noin hyvii Mun pää on täynnä vaan sun kuvii Onks tääl muka muitaki ihmisii. Sil on monta nimee Joillekin se on kipee joillekin iloa vaan Sil on monta nimee Älä nimitä niillä mua.

Miten tää muka tästä alkaa Nään kuinka katot mua Liian aikasta mulle luottaa Liian aikasta uskoutua Jotenkin mä en kestä sitä Jotenkin mä en kestä sitä Mut mä en haluis nyt ahistuu Paniikista taas pakkopaita pakkopaidasta vahinko Vahingossa on vanha virhe kaikki niistä on tehty jo Tää on varmaan huonoin hetki Tää on varmaan pahin hetki jos se nyt tapahtuu.

Anna aikaa Mennään hitaampaa Kun on särkyneen sydänlääkkeet niin on oltava tässä vaan Joku päivä en väistä sitä joku päivä en väistä sitä Mut tarviiks nyt sanottaa kaikki kaipuusta uskomuksiin että uskonko kohtaloon polku kohdusta pakkohoitoon kuinka oikee mä kelle oon Älä nyt vaan sano sitä älä nyt vaan sano mitään jos niin ois helpompaa.

Eikä ohi se mee sitten kun se tulee Luo uuden maantieteen kahden joukkoliikkeen Olla toisillensa ainutlaatuisia Ei vaihdettavissa, yksinoikeudella.

Etsimässä rauhaa. Rakkaus ja maailmanloppu Tytöt ei soita kitaraa Ei pystyny hengittää Tequila Ruotsin euroviisut Älä droppaa mun tunnelmaa Takkipinon suojassa Tavallinen nainen Mitä jos sä oisit silti mun kaa Sinuun minä jään.

Sanat Unen läpi, läpi unen hän on vielä hetken siinä Kuvittelen käsivarren unen läpi joka ei vain tule Hän ei tule ilman unta jota näen Missä minä oikein olen Jossakin on saari meille Tuntemattoman meren sylissä Sinne osaavat vain tietyt kalat Se on koko ajan siellä unen läpi Unen Minä tiedän koko ajan Älä riko sitä heti Leiki sillä ensin edes vähän Olin kerran täällä Olin kerran täällä Sydämeni luikertelee rinnastani ulos Matelee alas nuo portaat Menee kadulle On katu kadun jälkeen katu kadun jälkeen katu mihin se voi mennä kadun jälkeen kadun Löytää sinut Kiertyy kerälle syliisi Ei tarvitse pelätä.

Se ei voi purra löytäjäänsä se ei pure löytäjäänsä Ei se pure löytäjäänsä koskaan Se on luotettava sydän Se rikkoo sen heti Eikä leiki sillä ensin edes yhtään Olin kerran täällä Olin kerran täällä Se rikkoo sen heti Se ei leiki sillä ensin edes yhtään Olin kerran täällä Olin kerran täällä Se rikkoo sen heti Se ei leiki sillä ensin edes yhtään.

Sulla on outoi tapoja hoitaa sun ihmissuhteita Kun mä tarviin sua sä meet ja petät mua Ja kun kysyy Se on mun oma syy ku sä oot kuka oot Jos on valveilla koko ajan miks herään kaks kolkyt viis lähetät muoviämpärissä sata ruusuu Vittu pliis Yritän tajuu omanarvontuntooni Mihin sen lakasin Mieluummi puren mun käteni irti ku otan sut takasin Sun jäljiltäsi beibi mun pää on makaroonilaatikkoo Oon järjiltäni maybe Aivot on aladobiaavikkoo Oo Mä tarvin valoo.

En tiedä tehtiinks mua kulkemaan Mut kun on pakko, niin kuljetaan En tiedä tehtiinks mua lähtemään Mut taas on lähtö En tiedä luotiinks mua lentämään Luotiin tai ei, silti hypätään Nyt kun ei jäädä saa tähänkään Taas on lähtö Rohkeudest mä en oo kuullutkaan Tää on vaan torakka sielultaan Ne siirtyy ennen kuin ne tuhotaan Taas on lähtö Vaikka tippuisin pimeyteen Vaik en pystyisi rakkauteen Vaik en kestäis sun vihaa Nyt on lähtö Vaikka tippuisin pimeyteen Vaik en pystyisi rakkauteen Vaik en kestäis sun vihaa Nyt on lähtö Nyt on lähtö.

En tiedä uskallanks rakastaa Annoin sun itteeni satuttaa En tiedä luotiinks mua luopumaan Mut taas on lähtö Oonko mä syntyny selviytyy?

Taas on lähtö Joskus vaan päätin et pystyyn jään Pitääks mun tehä se yksinään? Siinä on vuori, nyt kiivetään Taas on lähtö Vaikka tippuisin pimeyteen Vaik en pystyisi rakkauteen Vaik en kestäis sun vihaa Nyt on lähtö Mun kyyneliin ja rukouksiin jos vastattiin, se peruttiin Jos seuraat mua, näät sirpaleet tielleni mun taskuistani pudonneet kun mulle käy niin kuin käy Nyt on lähtö.

Siinä sä oot Huoliis hajoot Maailman kanssa pian vajoot Kyynel valuu, pysähtyy muu Pahan on valta Hyvä kukistuu Mut siihen on lääke Kun kaikki sortuu niin sillon me vaan Tanssitaan liian vähän lauletaan liian vähän Koske mua enemmän Tuu mun viereen tähän Tanssi vaan enemmän siinä ainaki on järkee keskellä tän Tässä mä oon enkä katoo Meillä on kaikki ja meis on valoo Me otetaan askel kerrallaan Meitä on paljon ja jos ahistaa niin siihen on lääke Kun kaikki kaatuu ni sillon me vaan Tanssitaan liian vähän lauletaan liian vähän Koske mua enemmän Tuu mun viereen tähän Tanssi vaan enemmän siinä ainaki on järkee keskellä tän.

Tanssi, tanssi Tanssi, tanssi Tanssi vaan enemmän Tanssi vaan enemmän Tanssi, tanssi, tanssi Tanssi vaan enemmän Tanssi vaan enemmän Tanssi, tanssi, tanssi Välil me vaan tanssitaan liian vähän lauletaan liian vähän Koske mua enemmän Tuu mun viereen tähän Tanssi vaan enemmän siinä ainaki on järkee keskellä tän Välil me vaan tanssitaan liian vähän lauletaan liian vähän Koske mua enemmän Tuu mun viereen tähän Tanssi vaan enemmän Tanssi, tanssi, tanssi.

Kaikkeen kiireeseen hukutettu rakkaus hiljalleen Luodut toisilleen enää puhuvat kuin vierailleen Kävelen, kävelen että opin Opin sut unohtamaan Vaikka maailman laidalle vaeltaisin Sä et oo siellä, sä et oo siellä Kaukaisille saarille katoaisin Etsimässä rauhaa Menneet pyhien temppelit jos näkisin Mitään en löydä, mitään en löydä Vaikka tuhat vuotta mä kävelisin etsimässä rauhaa Luovun hiljalleen Palata kun en voi menneeseen Joskus irtoomaan kolisevat menneen kahleet saan Kävelen, kävelen Minä opin Opin sut unohtamaan Vaikka maailman laidalle vaeltaisin Sä et oo siellä, sä et oo siellä Kaukaisille saarille katoaisin Etsimässä rauhaa Menneet pyhien temppelit jos näkisin Mitään en löydä, mitään en löydä Vaikka tuhat vuotta mä kävelisin etsimässä rauhaa.

Kun olin peilannut sinusta itseäni niin kauan et kasvoit mun äänekseni nyt on horjuen mentävä tapaamaan mua Kysyttävä kuka edes oon Kun näen vaihtuvan vuoden milloin missäkin omistan yhden maljan sulle vieläkin maljan jollekin vieraalle jota joskus rakastin Vaikka maailman laidalle vaeltaisin Sä et oo siellä, sä et oo siellä Kaukaisille saarille katoaisin Vaikka maailman laidalle vaeltaisin Sä et oo siellä, sä et oo siellä Kaukaisille saarille katoaisin Etsimässä rauhaa Menneet pyhien temppelit jos näkisin Mitään en löydä, mitään en löydä Vaikka tuhat vuotta mä kävelisin etsimässä rauhaa.

Vaihoin sukunimen takas isän nimeen ku isäpuoli sano et mä en oo sen tytär Kuusvee, päivät ootin veljii koulust kotii Agnetha laulussa kiitteli musiikkii Veljet raahattiin kunnantalolle tarjoon Pectus-pastillii Paavolle Jäin pelaamaan niiden Atarii ku taas jätettiin yksin kotii Meidän nahan alla on liskonvihreetä Koiratarhojen takaa katon tähtiä Hampaat punasena väritabletista revin omii naamoi irti valokuvista Sit ku ei kestä todellisuutta nukahdan vaatekaappiin Oon siel keksimäs maailmaa uutta sielt herään aamul ääniin Mä oon kotileikeis perheen koira ihmevauva, taikapoika Mä oon penkkareissa joulupukki lakkiaispäivänä duunis muiden juhlis Mä oon uskonu Jumalaan ja pannu mun serkkuu Molempien kaa sovittiin et tää tästä tuskin jatkuu Oi lauluni Lentäkää täältä pois Oi Jatkakaa jossakin kun mä kuolen.

Iskelmätähtien kuvia En muista Tiina Lillakkii Mä en oo mikään soturi Mul ei oo lapsuudensankarii Vedän autoissa pohjia Enkä mä oo mikään soturi Mul ei oo lapsuudensankarii Kakstoistvuotiaana vatsahuuhtelussa opin ettei näin paljoa kannata juoda Tytöt ei käyttäydy noin niin mua koulussa puhuteltiin Mäntypaneelin kuviot katossa muodostaa maagisia eläimii Tietenki mä teen jotain kasvatusvirheit vaik rakkaudel hoidan pikkuveljii Esimerkiks ku annan niiden liian aikasin kattoo Blairwitch Projectii Kato äiti kuitenki lähin tän näkösenä Sama perkeleen penikka Joo, se olen vaan minä Oi Jatkakaa jossakin kun mä kuolen Iskelmätähtien kuvia En muista Tiina Lillakkii Mä en oo mikään soturi Mul ei oo lapsuudensankarii Takapenkillä pohjia Enkä mä oo mikään soturi Mul ei oo lapsuudensankarii.

Mä oon ikään kuin ollu sun kaa jo viikkoja Me syödään huoltsikalla mutsis Stockan kortilla Sun koko bändi asuu samassa solussa Ne lojuu käytävillä Me ollaan sun huoneessa Jotenkin tajuun ihan vähän ennen suuteluu Et tää voi päättyä mut ei voi koskaan unohtuu Me ollaan ikuisesti, mutta ikuisuus voi olla yllättävän lyhyt hetki Me ollaan loppuun asti, vaikka loppu saattaa tulla yllättävän nopeasti Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Jos sä kohtelet mua niin Me ollaan dimangii Me ollaan ygösii Me ollaan parhaimpii Ainakin viistoist minuuttii Me ollaan dimangii Me ollaan ygösii Me ollaan parhaimpii Ainakin viistoist minuuttii Oot veljen kavereista toisiks parhaan näköinen Sun silmäripset yli sallittujen rajojen Mä opetan sua käärii ilman filtterii Lainaan sun t-paitoja ja viisnollaykkösii.

Meil ei oo suunnitelmii Meil ei oo telkkarii Mut sun kaa tuntuu et on lippu kaikkiin laitteisiin Me ollaan ikuisesti, mutta ikuisuus voi olla yllättävän lyhyt hetki Me ollaan loppuun asti, vaikka loppu saattaa tulla yllättävän nopeasti Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Jos sä kohtelet mua niin Me ollaan dimangii Me ollaan ygösii Me ollaan parhaimpii Ainakin viistoist minuuttii Me ollaan dimangii Me ollaan ygösii Me ollaan parhaimpii Ainakin viistoist minuuttii Mä oon sun Mä oon sun Mä oon sun Mä oon sun Ainakin viistoist minuuttii Mut sun kaa tuntuu et on lippu kaikkiin laitteisiin Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Mä oon sun kuningas Jos sä kohtelet mua niin Me ollaan dimangii Me ollaan ygösii Me ollaan parhaimpii Ainakin viistoist minuuttii.

Kaikki ne katastrofit joita sä pelkäsit Ne toteutui Tuli vedenpaisumus ja tuli tuhotulva mut sä vielä uit Kävi kaikki klassiset ja siinä hukku kyllä usko ihmisiin Sanot nyt ei lähe enää mut kun on takana tää niin sä lennät avaruuteen, beibi Mulle sä olet ihme Tää ei oo mikään sun tila viimeinen Älä katso inhoten peiliin Sieltä katsoo kyllä kaunis ihminen Sä lähdet maata kiertämään ja kaikki planeetat on sua varten Tänään et viel uskalla ulos jäädään uusimaan sun unelmii Miten voikaan yhen tyypin elämässä kaikki paska tapahtuu Lisää vastoinkäymisii mut joko vaihteeks kohde oiskin joku muu Mä oon nähny kuinka susta moukaroidaan hakkelusta tatamiin.

Sanot nyt ei lähe enää mut kun on takana tää niin sä lennät avaruuteen, beibi Mulle sä olet ihme Tää ei oo mikään sun tila viimeinen Älä katso inhoten peiliin Sieltä katsoo kyllä kaunis ihminen Sä lähdet maata kiertämään ja kaikki planeetat on sua varten Tänään et viel uskalla ulos Jäädään uusimaan sun unelmii Tänään et viel uskalla ulos Jäädään uusimaan sun unelmii Tänään et viel uskalla ulos Jäädään uusimaan sun unelmii.

Sun vaatekaapissa on outoja tuoksuja Hotellin saippua Mut mun se ei oo ainakaan Meillä on kiiltävää Hän on tuolla huoneessaan Jos joku häpee, niin vaan sun juhlakengät naarmujaan Hei sä Huomen on äitienpäivä Mihin sä haluut mut viedä Mis olla Eikä mitään kai voi enää tehdä Ikkunan takana kukkii magnolia Meillä kummittelee Joku vaihtaa aina lakanat kun olen käynyt jossain Meillä kummittelee Sinä olet poissa, vaikka olet muka kainalossain Oon pelänny tappajii Ja lukinnu näit ovii Ja nyt mä en kestä yhtä kertakäyttötohvelii Ne muisti sut respassa ja tähän me päätytään Hotelli vanha, jonne Sunsetilta käännytään.

Hei sä Huomen on äitienpäivä Mihin sä haluut mut viedä Mis olla Eikä mitään kai voi enää tehdä Ikkunan takana kukkii magnolia Meillä kummittelee Joku vaihtaa aina lakanat kun olen käynyt jossain Meillä kummittelee Sinä olet poissa, vaikka olet muka kainalossain Meillä kummittelee Meillä kummittelee Sinä olet poissa, vaikka olet muka kainalossain.

Katson kun se siinä leikkii Sil on ihan uusi pallo Viereen nukahtanut toinen samanlainen pieni pää Keskipäivällä mennään vähän varjon alle ettei käy huonosti nahalle Aurinko, siinähän sä oot Aurinko Menee kauan ennen kuin sä katoot Huomenna on eessä toinen ihan samanlainen päivä Tehdään samaa mitä eilen eli ei yhtään mitään.

Keskipäivällä mennään vähän varjon alle ettei käy huonosti nahalle Aurinko, siinähän sä oot Aurinko Menee kauan ennen kuin sä katoot Oispa aina onni noilla Juodaan kahvit jääpaloilla.

Tykkään herää tässä sängyssä se on olkkarissa väliaikaisesti vaan Hiiret on välikatossa paossa kylmyyttä Varsinkin sit ku tulee pimeetä naapurin pihatien lamput heijastaa pensaiden läpi meidän taloon hehkuu lämmintä Me ripustettiin lapsen kanssa olkkariin puutarhavaloja Ne sopii puisiin taloihin Sä lähdit aikaisin Kysyit: Tuunko uudestaan?

Musta se ois kivaa Kokeillaan sytyttää takkaa Joskus täälläkin on paikoillaan kaikki mitä merikonttiin tungettiin mut niin hitaasti me pahvilaatikoit availlaan Seinäs viivoi lyijykynällä Niil on mitattu joidenkin pituutta Sit kun viivat pysähtyi talo oli myynnissä.

Musta se ois kivaa Kokeillaan sytyttää takkaa Niin kevyesti päivät vaihtuu kuukausiin Katsellaan valoja Tän kadun puisii taloja Me nähdään vieläkin Sä tuut perjantaina taas Ja ehkä käykin niin et jäätkin näihin maisemiin.

Mul oli tapana niin kovaa rakastua mut yleensä ne pojat ei tahtonu mua Ne pyys mua auttaan läksyissä mut leikki vierasta välkällä Ne jätti mua puistoissa Ne meni mieluummin autonäyttelyyn Ne tytöt joista mä tykkäsin ne vaati multa paljon kaikkee Aikatauluja, lupauksii ja sellasii vastauksii joita mulla ei koskaan ollu Eikä tuu olemaan Mä tajusin ettei täst oikein tuu mitään Paitsi sitä rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta mua rakasta Maailmanloppu on ainut asia josta osaisin laulaa Mutta rakkaus myy ja siinä on monen laulun syntysyy Maailmanloppu on ainut asia johon todella luotan Mutta rakkaus myy ja siinä on laulujen synnyn syy No kyl mä luulen et se kiinnostaa monia et miltä musta tuntuu Rakkaus ja maailmanloppu Rakkaus ja maailmanloppu Entäs sit se flirttailu?

Jos sä seuraat mua tiiviisti katseella mä aattelen et mul on ruokaa naamassa Jos sä katot liian pitkään en tajuu mitään sitkään Kun sä tuut siihen jutteleen alan kiemurteleen Ja keskustellessa kysyn missä on vessa Jos alkaa vaikuttaa että sun rinnassa on mun mentävä lovi Mä meen paniikkiin ja alan katteleen missä on pako-ovi Mitä tapahtuu jos alan rakastuu?

Kuule, se jälki on rumaa Mä seuraan kaikkialle sitä raukkaa josta yritän tehä vaan mun omaa Sit must tulee niin epätoivonen et mä meen heikolle jäälle Kaikki utopistiset toiveet heitän ku verkko sun päälle.

Mitä diipimpää sitä creepympää Rakkaus ja maailmanloppu Rakkaus ja maailmanloppu Rakkaus ja maailmanloppu Rakkaus ja maailmanloppu Maailmanloppu on ainut asia josta osaisi laulaa Mutta rakkaus myy ja siinä on monen laulun syntysyy Maailmanloppu on ainut asia johon todella luotan Jos ei rakkaus tuu niin jotenkin siihen kaikki samaistuu Maailmanloppuun on mulla kiihkeä suhde Rakkaus myy ja se on niin monen laulun syy.

Mulle on luvattu kultaa jos maasta sen kaivan ja harjun lavalta kuulen kaukana siintävän maan Jossain on lepo jälkeen kaiken vaivan mut grillikeitaan takaa löysin taivaan Sä oot mun kohtalo kun ei oo muitakaan Nyt ei vaan viestit riitä Mä kaipaan toimintaa Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja vaikka rakensin aidan nään silti naapurin pään Vie minut jonnekin lähelle täältä Tuu kuorimaan kermat mun kakun päältä.

Sä oot mun ainoa kun ei oo toistakaan Nyt ei vaan haaveet riitä Mä kaipaan toimintaa Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä iltalenkki päättyy koiran kanssa kapakkaan Lähdetään saunan taakse käymään Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa Missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan Lähdetään saunan taakse käymään.

Mä en käy sun kanssa sotaa Ei, en osallistu ollenkaan Mä vaan haluun päästä niin kauas kuin mä voin koskaan päästä sun luotas Väsyin verhojas asettelemaan Olen nähnyt kun toisiin sattuu Ei mua saa jäämään Sä voit puhuu musta ihan mitä vaan ja ihan kenelle vaan, joo Mä en pelkää enää mitään En puheita, yksinäisyyttäkään Oli mullakin tunteet Oli mullakin sydän Ja se päätty nyt tähän Oli mullakin voimaa vaan vähän Mä en oo näkymätön Mä oon hengissä vielä Mun on pakko lähtee Sun lähellä ei vaan pystyny hengittää Vaikka vietkin kaiken tilan Kerrot kuinka mä tuun sen pilaamaan Niin oon tullu, aina kun pyydetään Tullu peittelee kaikki jäljet Olen oppinut valehtelemaan jo pienenä tietenkin Hei, sain tuttuu kaavaa toistaa.

Kuulkaas enot! Kovemmat kädet Leskiäidin tyttäret Puuhevonen Veden varaan Rakkaudesta. Kuulkaas live!

Diskografia Kappaleet. Kerkko Koskinen Manna Vuokko Hovatta Maija Vilkkumaa. Paula Vesala. Kerkko Koskinen Kollektiivi 2.

Elonet : ISNI : LCCN : nb MusicBrainz : f7dabb-b5bd9fac27b9 VIAF : YLE : WorldCat VIAF : Luokat : PMMP Suomalaiset poplaulajat Suomalaiset sanoittajat Suomalaiset ääninäyttelijät Suomalaiset näyttelijät Emma-palkinnon saajat Vuonna syntyneet.

Piilotetut luokat: Syntymäaika on Wikidatassa sama Musiikkiin liittyvät artikkelit Puutteelliset lähdemerkinnät Puutteelliset lähdemerkinnät Wikipedia-artikkelit Elonet-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit ISNI-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit LCCN-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit MusicBrainz-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit VIAF-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit Yle-tunnisteilla Wikipedia-artikkelit WorldCat-VIAF -tunnisteilla Elävät henkilöt Seulonnan keskeiset artikkelit.

Navigointivalikko Henkilökohtaiset työkalut Et ole kirjautunut Keskustelu Muokkaukset Luo tunnus Kirjaudu sisään. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu.

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli.

Ohje Kahvihuone Ajankohtaista Tuoreet odottavat muutokset Tuoreet muutokset Lahjoitukset. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde.

Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. Wikimedia Commons. Paula Vesala esiintymässä PMMP:n solistina vuonna PMMP Kerkko Koskinen Kollektiivi.

Etenee Records. Infobox OK.

Paula Julia Vesala ist eine finnische Singer-Songwriterin, Schauspielerin und Dramatikerin. Zusammen mit Mira Luoti war sie eine von zwei Sängern und Haupttexterinnen im Pop-Rock-Duo PMMP. Ihre Solokarriere begann unter dem Künstlernamen. Vesala ist der Künstlername von: Paula Vesala (* ), finnische Sängerin. Vesala ist der Familienname folgender Personen: Edward Vesala (–),​. English: Paula Vesala of PMMP performing at the Ilosaarirock festival. Datum, Juli Quelle, Eigenes Werk. Urheber, Tuomas Vitikainen. Paula Vesala. likes. PMMP ist eine finnische Pop/Rock (Musik)-Band bestehend aus den beiden Sängerinnen Paula Vesala und Mira Luoti sowie Mikko. Darauf hin beschlossen sie, selbst eine Band zu gründen. Quelle der Datei. Namensräume Mediathek Arte Live Diskussion.
Paula Vesala rows · Paula Julia Vesala (born December 10, in Kärsämäki, Finland) is the singer of . Vastaavat tuottajat Paula Vesala ja Minna Koivisto Miksaus Kalle Keskikuru @ Fried Music Masterointi Svante Forsbäck / Chartmakers Oy A&R Perttu Mäkelä Keikkamyynti Jake Hannula / Warner Music Live Promootio Isadora Kamotskin Valokuvat Juha Mustonen Styling Henna Koskinen Meikki/Hiukset Karo Kangas Kannet Bifu. Etenee Records Warner Music Finland • .

Paula Vesala zogen ins Paula Vesala Haftbefehl. - Paula Vesala – Weiterführende Links

Alle Songs schreiben Paula und Mira selber, komponiert wird zusammen mit Jori Sjöroos. Hung Medien. SuomiLOVE TV Series lyrics - 7 episodes, - Paula Vesala - 1 episode, - Episode 6. Oon pelänny tappajii Ja lukinnu näit ovii Ja nyt mä en kestä yhtä kertakäyttötohvelii Ne muisti sut respassa ja tähän me päätytään Hotelli vanha, jonne Sunsetilta käännytään. Arthur and the Minimoys. Sä olit Julian Rosefeldt mua ennenkuin ees huomasin sua Mä luulin: ei tääl oo mitään, ei mitään Enkä mä vanno enää mut jos voit lähel pitää Sun jälkeen ei tuukaan ketään. Kollektiivi has released two albums, Kerkko Koskinen Kollektiivi which won Laschet Frau Finnish gold record music prize in Die Zeit, Die Zeit 2 in The name of the band is often said to be an abbreviation of the phrase "Paulan ja Miran Molemmat Puolet" both sides of Paula and Mira. Katso sanat tästä. Views Read Edit View history. Maailmanloppu on ainut asia josta osaisin laulaa Mutta rakkaus myy ja siinä on monen laulun syntysyy Maailmanloppu on ainut asia Paula Vesala todella luotan Mutta rakkaus myy ja siinä on laulujen synnyn syy. Välil me vaan tanssitaan liian vähän lauletaan liian vähän Koske mua enemmän Tributen Von Panem 3 mun viereen Wann öffnen Die Kneipen Wieder Tanssi vaan enemmän Tanssi, tanssi, tanssi. Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. High School Musical 2. Tyttö nimeltä Varpu. Tykkään herää tässä sängyssä se on olkkarissa väliaikaisesti vaan Hiiret on välikatossa paossa kylmyyttä Varsinkin sit ku tulee pimeetä naapurin pihatien lamput Boruto Folge 3 pensaiden läpi meidän taloon hehkuu lämmintä Me ripustettiin lapsen kanssa olkkariin puutarhavaloja Ne sopii puisiin taloihin Sä lähdit aikaisin Kysyit: Tuunko uudestaan?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

0 Gedanken zu „Paula Vesala

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.